Xilinks Compilation Error

10-11  Source: Network gathering  Views:2 

Advertisement
Hello guys,
I Recently experienced a power outage when i was compiling FPGA VIs. Now every time i compile code
the VI server generates an error when it reaches the stage of Generating the programming file. i have made an extract from
both the xilinks log and the xillinks std error log. the contents are shown below.  I tried reinstalling the modules for xillinks and FPGA, it did not work.
i even reinstalled the Crio firmware, this did not also work and i dont know how to run theproject set top command for setting the. Please help me in this issue.
This information henceforth is from the log files
### Bitgen ###Started : "Generate Programming File".INFO:Bitgen:40 - Replacing "Pullnone" with "PullUp" for option "HswapenPin".    Most commonly, bitgen has determined and will use a specific value instead of   the generic command-line value of "Auto".  Alternately, this message appears   if the same option is specified multiple times on the command-line.  In this   case, the option listed last will be used.INFO:Bitgen:40 - Replacing "Auto" with "NoWait" for option "Match_cycle".  Most   commonly, bitgen has determined and will use a specific value instead of the   generic command-line value of "Auto".  Alternately, this message appears if   the same option is specified multiple times on the command-line.  In this   case, the option listed last will be used.WARNINGhysDesignRules:367 - The signal <temp_miso_IBUF> is incomplete. The   signal does not drive any load pins in the design.WARNINGhysDesignRules:367 - The signal <mIoAddr<0>_IBUF> is incomplete. The   signal does not drive any load pins in the design.WARNINGhysDesignRules:367 - The signal <mIoAddr<1>_IBUF> is incomplete. The   signal does not drive any load pins in the design.WARNING:Bitgen:26 - Bitgen only supports DRC but not bitstream generation on   this device.  This condition can occur if there are problems obtaining a   license to run bitgen or if the design targets a device which is Early   Access.Process "Generate Programming File" failed
-----------------from the xilinks error log--------------------
### PlanAhead ###
### XstSynthesis ###INFO:TclTasksC:2116 - The automatic calculation of top has been turned-off.   Please set the new top explicitly by running the "project set top" command.   To re-calculate the new top automatically, set the "Auto Implementation Top"   property to true.INFO:TclTasksC:1850 - process run : Synthesize - XST is done.
### Translate ###INFO:TclTasksC:1850 - process run : Translate is done.ERROR:TclTasksCrocess_077: Failed to complete. Please inspect the log and report files.false    while executing"process run "Translate""    (file "C:\NIFPGA\jobs\ia5e3vS_DL3da4H\translate.tcl" line 9)INFO:TclTasksC:1850 - process run : Translate is done.
### Map ###INFO:TclTasksC:1786 - Property "Map Effort Level" is currently disabled, due to   the value of another property. The value has been set but will not be used.INFO:TclTasksC:1850 - process run : Map is done.INFO:TclTasksC:1850 - process run : Generate Post-Map Static Timing is done.
### Par ###INFO:TclTasksC:1850 - process run : Place & Route is done.INFO:TclTasksC:1850 - process run : Generate Post-Place & Route Static Timing is   done.
### Bitgen ###INFO:TclTasksC:1786 - Property "Create Mask File" is currently disabled, due to   the value of another property. The value has been set but will not be used.INFO:TclTasksC:1850 - process run : Generate Programming File is done.ERROR:TclTasksCrocess_077: Failed to complete. Please inspect the log and report files.false    while executing"process run "Generate Programming File""    (file "C:\NIFPGA\jobs\ia5e3vS_DL3da4H\createBitFile.tcl" line 17)
It's possible that using NI-RIO 3.6 is causing this error.   According to this KnowledgeBase article, NI-RIO 3.6 requires LabVIEW 2010 SP1 (10.0.1).  If you're using LabVIEW 2010 (10.0), then the recommended version of this driver is 3.5.1.  If you'd like to test this, you can download 3.5.1 here.  You will need to first uninstall NI-RIO 3.6, and then install 3.5.1.
Related articles
  • Xilinks Compilation Error 10-11

    Hello guys, I Recently experienced a power outage when i was compiling FPGA VIs. Now every time i compile code the VI server generates an error when it reaches the stage of Generating the programming file. i have made an extract from both the xilinks

  • Compilation error while calling static method from another class 10-11

    Hi, I am new to Java Programming. I have written two class files Dummy1 and Dummy2.java in the same package Test. In Dummy1.java I have declared a static final variable and a static method as you can see it below. package Test; import java.io.*; publ

  • Compile Error: "schema 'name' does not exist 10-11

    Im trying to build a program that quereys a table in a database but i keep getting this error. Am i missing a link between the files or am i missing a line of code in my program??Apologies. I receive a compiler error which reads as follows; java.lang

  • Experiencing "The type or namespace name 'DirectoryServices' does not exist in the namespace 'System' (are you missing an assembly reference?)" compilation error 10-11

    I am just starting to implement a new user login authentication process wherein after prompting user for username & password, I hope to authenticate them againts our company Active Directory user data. Since I am just starting, I only have very few t

  • PL/SQL Procedure Compilation error 10-11

    Hi, <br><br> I have wrote a PL/SQL Stored Procedure to read a couple of table values and then output some data to a file, when I create the procedure on the database I get the following compilation error: <br><br> LINE/COL ERROR<

  • Can't Export Movie - Unknown Compile Error - Help! 10-11

    I edited a 32 minute movie in Premiere Elements 10, and now I'm trying to export it.  At some point during the export, and it seems to vary, I get an unknown compile error.  I've been trying to export the movie for the past week and all I get is fail

  • How can I read ALL the compilation errors in a DOS window? 10-11

    On compilation using a DOS window, if the number of errors exceeds the window size, some of the errors disappear off the top of the window and I cannot read them. Is there an effective solution to somehow use scrolling of the DOS window or transfer t

  • Compiler error in 7.1 10-11

    Hi! I can't run LV, I get everytime thins error: Compiler error. Report this problem to ni tech support. copy cvt str/pict/tag, csrc=0x40 ~~~~ Regards Sarah LV 7.1.1Dear Sarah, have you updated to LV 7.1.1 or does your problem occur in LV 7.1? I have

  • Compiled Error in Xcode for iphone game and other questions 10-11

    Dear all, Hi, I am a newbie of xcode and objective-c and I have a few questions regarding to the code sample of a game attached below. It is written in objective C, Xcode for iphone4 simulator. It is part of the code of 'ball bounce against brick" ga

  • Compiler error when useing switch statements in an inner class 10-11

    I have defined several constants in a class and want to use this constans also in an inner class. All the constants are defined as private static final int. All works fine except when useing the switch statement in the inner class. I get the compiler

  • Compilation error in PL/SQL 10-11

    Hi All, Please find the strange query situation in PLSQL. If i run the query without PLSQL block (i.e. declar begin end) it runs well and insert data in table but if put the same query in PLSQL block it gives compilation error. Following is the spool

  • Flex compilation error 10-11

    Hi All, I am getting flex compilation error when i deploy the models which were developed in older version7.0, now it is 7.01.I am getting the following error in 7.01 version. Flex2Compiler.Build: Error in executing a process for Flex compilation: /u

  • Flex compilation error 1004 10-11

    Compilation is ok, but the deployment is giving this error messages: Error in executing a process for Flex compilation, Error 1004: Operator '%' must be followed by an operand       (D:usrsapJ2EJC01j2eeclusterserverGUIMachine_Business_PackagesTest_59

  • Flex compilation error: line exceeds 32k span 10-11

    Hi All, I am trying to execute my application being developed in VC7.0 (nw04s sneak preview version) using tabbed layers. I have 3 layers and has the following UI components 1 tab/layer: input form 2 tab/layer: table control 3 tab/layer: table contro

  • Error while running ejbc. Fatal error from EJB Compiler ---- Error while pr 10-11

    Hi! I was deploying a test application for a session bean with sun 1 studio 5 and I started getting this message while deploying. I had tested the bean previously and I had no problems. I found this in the sun app server 7 release notes, but I don't

  • No compiler error when assigning null to a primitive with ? : 10-11

    In 5.0, the statement int a = true ? null : 0; does not produce a compiler error. In 1.4 it produced an error stating "Incompatible conditional operand types int and null". I understand that auto-boxing complicates the compiler's job here, but i

  • Getting a compilation error when deploying a web service to OC4J. 10-11

    The following are the error that I got from Oracle AS server console: [Feb 5, 2007 11:31:14 AM] Application Deployer for edsssaws STARTS. [Feb 5, 2007 11:31:14 AM] Copy the archive to D:\product\10.1.3\OracleAS_1\j2ee\home\applications\edsssaws.ear [

  • Compilation error while generating the form in linux 10-11

    Hello everyone, I am using Oracle Designer ver10.1.2.4 in windows to generate the forms with standard object library ofgwebol.olb and template form ofgwebt.fmb. form (with both .fmb and .fmx files) are generated without errors. Also when I open the f

  • Compilation Error while trying to Deploy my Web Service 10-11

    My main problem right now is that I can build my classes without error but when it is time to deploy the web service with Jdeveloper I am getting a compilation error without to get info about what is the error itself: Started application : RTAService

  • Why compilation error--when trying to access the table from itcsi schema 10-11

    Hi, when querying the table from itcsi.app iam able to see the data but used in proc saying invalid table name. Whats the problem when declared p_app_i_old app.app_i%type----It is throwing pls-00201 error 1 Create or replace procedure Test_insert(p_a