active total datasource BW3.5

Advertisement
  • ERROR WHILE ACTIVATING THE DATASOURCE

    Hi Experts, I'M WORKING ON BW3.0B.I'M GETTING  ERROR WHILE ACTIVATING THE DATASOURCE 1. EVENT WITH ERRORS EXTRACT IN DATA SOURC 2LIS_11_VAHDRHi, where you are getting error in ECC?. or in BW?. If it is already in use, then you need to clear all Queue

    October 11

  • Error while activating a datasource

    Hi All, We have created a generic datasource. While we are activating the datasource, its throwing up a message saying: "Error in database while accessing a table." And also "Generation of conversion exit and PSA update". Please advice

    October 11

  • Error while activating the datasource during migration

    Hi Guys, When we were trying to migrate the datasources from 3.x to BI 7.0, we are encountering an error with the activation of the datasource. The datasource itself has been migrated but the ativation log gives and error Error in activating the data

    October 11

  • Error while activating BC datasources

    Hi guys, I am getting this error while activating BC datasources...it is only with my login, rest of the users can work well. Error: DataSource 0BP_ACTITLE_TEXT; switch to package BUPA_CENTRAL_DATA_BW is off this happened with all DS in the BC, the p

    October 11

  • 2LIS_04_P_MATNR - Prob in activating the Datasource in R/3

    Hello, I am trying to activate datasource 2LIS_04_P_MATNR in r/3 in Tcode : rsa6/rsa5  and I am getting a warning that says The even-numbered length of the DEC field I_DLZ_EX can lead to problems I serached and found that note : 641744 is applicable.

    October 11

  • Gwtting error while activation of datasource

    Hi i am using demo version . while activating my datasource ( flat file and , r/3 datasources) i am getting this error. please let me know this error will be system related or we can solve our self also function module SDF/AL_MAP_TRANSID_LOGH DOENT N

    October 11

  • No active writeable datasource found for user creation, check your Persiste

    HI SAP Guru's Suddenly when I am login in Portal with J2EE_ADMIN or any user , I am getting error You are not authorized to access this application; contact your system administrator and when I am going to create user in identity management I am gett

    October 11

  • Regarding Activation of Datasource error

    We have replicated datasource from R3 source system and while trying to activate it was posting error of while activation of transfer structure with conversion exits., We are using 7.0 datasource only. We checked at RSA3 of datasource and data is com

    October 11

  • Activated all datasources by mistake

    Hi all, I have the following problem - while I was trying to activate in RSA5 an FI data source, by mistake (I didn't click on the Select the Subtree +/- Button) I Activated ALL datasources (around 1046) which were added in a request. In order to sol

    November 30

  • Std report for activity total

    Hi, we defined over time as an activity.please advise any std report exists to displany total hrs for individual activity per order wise?Hi Check the report KRMI Regards Anupam SharmaRead other 3 answers

    October 11

  • Error while activating the datasource [UD Connect]. getting error as '&'

    Hi Friends, I am trying to get the data from a SQL source through UD connect. I do the proposal and map all the info objects to the respective columns. When i acticate the data source i am getting the error as '&' and Error while Error when activatin

    October 11

  • BC activation:all datasources are in  7.x instead of 3.x

    Hi, I'm activating SRM content and i have both  3.x and 7.x flows but the datasources that i had activated for the fist time are just in 7.x. 7.x flows are incomplete (trasnformations missing) so i decided to activate the 3.x  but as i mentioned befo

    November 30

  • Active transactional datasources not listed in business content collection

    Dear experts, for SRM bidding engine i have activated the extractors in SRM through transaction RSA5 and put them on a transport. Replicated them in BW and their they are appearing correctly, activated them and provided infopackages. Now when i want

    November 30

  • BI Content Remote Activation of Datasource - Transports

    During the process of installing BI content in the Dev BW Environment, I am promted to login to the source system (CRM DEV in this case) so that the BI content datasources can be activated and replicated remotely. This process works fine. The questio

    November 30

  • Runtime error while activating LO Datasource in Source System

    Hi Gurus, I have followed the below steps to activate the SD related LO extractor in ECC 1. RSA5 --> Select all the 2LIS_11,12&13 data source and activate 2. LBWE --> Choose the 2LIS_11,12&13 data source and activate. Upon execution of the s

    October 11

  • Can't active a datasource

    Hi,supers, I want to activate a DS 0CO_OM_XXXX,but the "Active" botton is gray,and I can't change it(only display on the right mouse menu),the version of this DS is "modified",I want it "Active",what can I do? thanks!Hi, Try

    November 30

  • Error activating a web service based datasource ( BI 7.3)

    Hi, While activating a datasource based on web services i get the below error:       "Internal error while deleting web service"        "Error when activating datasource" As per one of the posts, we need to activate the services listed

    October 11

  • Datasource activation in BI 7.0 after replication

    Hi Gurus we have SAP BI 7.0 and we are extracting data from SAP ECC 5.0. We have few custom datasources created on R3 side which we have replicated and activated( Manually) on BI Dev side. Now the problem is when we transported the datasource from R3

    October 11

  • ERROR IN ACTIVATING DATASOURCE

    hi, i am getting error "Generation of conversion exits and PSA update..." " when i am activating datasource, tried it using the report, rsds_datasource_activate_all" but getting the error "no datasource  with these attributes"

    October 11

  • Datasource activation in BI

    Hi Experts, We have issues in activating the datasource after transport. It works fine as expected in dev and test environment but it's not active in BI production environment. We tried to execute ABAP report RSDS_DATASOURCE_ACTIVATE_ALL  to activate

    November 30